Aftensang i Skt. Mariekirken, Sønderborg

Slt. Mariekirken i Sønderborg afholder aftensang om onsdagen henover vinteren. Det er et åbent arrangement, hvor man kan drysse ind og være en del af miljøet i kirken i en halv times tid.

Den tyske præst ved Skt. Mariekirken Hauke Wattenberg udtrykker det således: “Tilbuddet henvender sig til alle, der lige har brug at løsrive sig fra hverdagen en halv times tid for at koble fra en kort stund.”

Der bliver sunget og læst et kort afsnit fra bibelen, en kort bøn og velsignelsen bliver sagt. Vi blev inviteret af Hauke Wattenberg til at medvirke den 13. november 2019, og Hauke Wattenberg lod os stå for en del af arrangementet.

4 sange fra Bruce Springsteens repertoire af sange om tro og kirke, samt Anders delte nogle tanker med os ud fra hvad det betyder at have troen med sig i dagliglivet.

En dejlig aften.

auris quis lacus est. Sed ultricies sapien auctor, lacinia nisi blandit, suscipit nulla. Maecenas lobortis tempus augue sit amet lacinia. In ultricies justo eget volutpat ornare. Suspendisse ut interdum urna. Maecenas a nunc non sem condimentum tempor. Duis id enim faucibus augue feugiat convallis. In convallis molestie mauris, id tempus nisi commodo eu. Donec id ante est. Aenean in ultrices neque, fermentum tincidunt mi. Cras convallis eleifend justo id lobortis. Etiam at massa quis lectus porttitor aliquet eu vel massa. Sed ut augue turpis. Nunc in mollis massa, eu fringilla libero. Aliquam ornare scelerisque velit, non consectetur leo consequat ac. In vel quam ultricies, semper mauris vitae, hendrerit erat. Sed ac mi ac purus eleifend tincidunt.