‘Gud og Springsteen’

Tro og Bibel går som en rød tråd gennem mange af Bruce Springsteen’s sange. Bruce Springsteen, arbejdersøn og sangskriver. Vokset op som nabo til den lokale kirke i New Jersey, USA.

Uddrivelsen fra Egypten og vandringen til det forjættede land. Kain og Abel. Det gode. Det onde. Korsfæstelse. Opstandelsen. Jomfru Maria. Det er hverken konfirmationsundervisning, bibelstudiekreds, eller noter til prædikenen på søndag. Det er rock’n’roll.  

Der bliver skruet ned for det elektriske og op for det akustiske, når vi leverer vores egne fortolkninger af udvalgte Springsteen sange og fortæller om manden selv, den verden han er en del af og om troen i sangene. Og vi har krydret koncerten med et par egne sange, der også omhandler tro og det at være et menneske.

‘Gud og Springsteen’ er målrettet til kirker og kirkelige foreninger. Men vi medvirker gerne i arrangementer om tro og Bibel i andre sammenhænge. Efter koncerten deltager vi gerne i et evt. kaffearrangement med dialog og spørgsmål, hvis det ønskes.

Mød op og vær med til en stor times tid med musik og fortællinger om tro og samfund!