‘Sange med sjæl’

‘Sange med sjæl’ er en blanding af Bruce Springsteen sange, enkelte andre engelske sange samt et antal danske sange, som vi spiller i egne fortolkninger. Hver enkelt sang skal have en fortælling eller en historie at dele med tilhørerne, og det er fortællingen, der er det centrale, og musikken understøtter.

Mellem sangene fortæller vi så små historier om de brudstykker fra hverdagslivet, der bliver vakt til live i sangene: Mindet om kærlighed, der ikke holdt. Længslen efter at rejse væk fra hverdagen. Oprør mod traditioner og forventninger. Beskyttelsen i kærestens omfavnelse. En soldats oplevelse af krig. Og meget mere.

Mange af sangene hører til i historiske perioder, men som har en gyldighed i dag – og det fortæller vi også om, når vi præsenterer den enkelte sang.

Det er grundliggende sange af Bruce Springsteen vi gør brug af, og så tilfører vi et antal andre sange, der understøtter det overordnede tema for koncerten. *Sange med sjæl’ hører hjemme på steder som biblioteker, foreninger eller i private sammenhænge. Vi udarbejder gerne den endelige sætliste med arrangøren og måske denne har et par egne ønsker til sange, dem forsøger vi så at imødekomme.